Уличеният проф. Христо Даскалов - Пламен Моллов, отново няма да се

...
Уличеният проф. Христо Даскалов - Пламен Моллов, отново няма да се
Коментари Харесай

Пламен Моллов пак се скри от антикорупционната комисия, излезе в болнични -

Уличеният проф. Христо Даскалов - Пламен Моллов, още веднъж няма да се яви на чуване пред парламентарната антикорупционна комисия. Първият път, когато отхвърли, бе поради отпуск, в този момент обяснението е, че е в болнични до 26 юли. 

Изслушването на Моллов беше първа точка от програмата на утрешното съвещание на комисията в Народното събрание. Пламен Моллов изрично на проф. Христо Даскалов за подкупа, само че откогато тази информация се появи преди към месец в изминал към медиите запис, изчезна от общественото пространство. 

От записа се чува по какъв начин някогашният началник на БАБХ се пробва да убеди Даскалов, че на българо-турската граница не се случва нищо неправилно: " Виж, това е, това освен го споделям, знам, че там нямат общо с тия Таки-Маки и така нататък Да знаеш просто ", споделя Моллов.

Чува се още как Моллов изяснява, че са му дали " едни документи ", които би трябвало да предаде на Даскалов. Даскалов твърди, че досието била цялостна с пачки, която той хванал с два пръста и незабавно отказал.

След като с подкупа се, лидерът на " Български напредък " Стефан Янев разгласи, че отстранява Моллов, който беше част от инициативния комитет на партията и едно от дребното разпознаваеми лица в новата политическа групировка.

Миналата седмица Върховният административен съд отхвърли дефинитивно на страната да изпрати свои чиновници за надзор на влизащите от Турция през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " плодове и зеленчуци.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР